Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Lista nézet Táblázatos nézet
 • A Lomnici-Csúcs lábánál található a szálloda. Az összes, Magas-Tátra területén található síközpont könnyen elérhető, továbbá tökéletes kiindulópontja a környék felfedezéséhez. A két épületből álló szálloda egyes számú szárnya a közelmúltban jelentős felújításon ment át.

 • A felújított szálloda a Jasná sípályák szívében a felvonóktól 80 m-re található. A szálloda új wellness központtal várja vendégeit.  

 • Csendes környezetben fekszik a botanikus kert és a Tátra Nemzeti Park Múzeum közelében. A szálloda wellnessközponttal rendelkezik,mely élménymedencével, csúszdával, úszómedencével, finn szaunával, gőzfürdővel és gyógynövényes szaunával várja az ide érkező vendégeket.

 • A panzió két épületből áll, mindkettő a felvonók közvetlen közelében (50 m- re) található. Az étterem, a bár és a wellness szolgáltatások a főépületben találhatók. A főútvonal kettéosztja a síközpontot, a kisebbik (STIV) sípályán kedvezményes síelés várja a panzió vendégeit.

 • Családias, barátságos, kellemes légkör fogadja a szállodába érkező vendégeket. A Hotel Agro stílusos éttermében nemzetközi ételekkel és vad ételekkel várja vendégeit.

 • Családias hangulató panzió, mely éttermében házias ízekkel várja a vendégeit. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a környező falukba künnyen el lehet jutni.

 • Családias hangulatú panzió.

  32
  MEGNÉZEM
 • A teljesen felújított szálloda festői környezetben, tóparton található, mely a Tátra Nemzeti Park része.

  183
  MEGNÉZEM
Lista nézet Táblázatos nézet
 • Donovaly

  A magyar sízők körében a legnépszerűbb szlovákiai síközpont, amely nagyon könnyen és gyorsan megközelíthető. A Nagy-Tátra és az Alacsony-Tátra határvonalán elhelyezkedő terület, a kezdőknek és családoknak egyaránt kiváló síelést és üdülést kínál, de a profik is találnak tudásuknak megfelelő...

  Még több utazás
 • Magas Tátra - Csorba- tó

  A Magas-Tátra nyugati részének legismertebb sícentruma, amelyet már messziről fel lehet ismerni a hatalmas síugró sáncairól.

   

  Még több utazás
 • Chopok - Jasná

  Chopok északi oldala- Jasna, Demanova- a magyar sízők által igencsak kedvelt síterep. Itt található Szlovákia legnagyobb és legjobb lesiklópálya rendszere és egyben a leghíresebb snowboard központ (Otupné) is. Dinamikus pályái között mindenki megtalálhatja a tudásának megfelelőt.

  ...

  Még több utazás
 • Certovica

  Certovica (Ördöglakodalma – hágó) turisztikai szempontból fontos hágó, amely a Felső-Garam vidéket kapcsolja össze Liptóval. Az Alacsony – Tátrát keleti és nyugati részre osztó műút mentén kialakult síközpont.

  Ajánlott útvonal: Parassapuszta (Sahy) – Zvolen – Banská...

  Még több utazás
 • Krompachy – Plejsy

  Kassától mindössze 45 km-re, a Gömör–Szepesi érchegységben található. A síközpont, mely népszerűségét közelségének, illetve gondosan karbantartott, sok hóágyúval felszerelt sípályáinak köszönheti.

  Javasolt útvonal: Kassa – Kosicka – Bela – Krompachy

  Még több utazás
 • Jahodná

  Jahodná Kassától 12 km-re található kedvelt kiránduló és síközpont. Az észak- keleti fekvésű síterepeket, melyeket hóágyúval is kezelnek, kezdő illetve közepes tudású sízőknek ajánljuk. Kitűnően gondozott pályákkal, síiskolával, síkölcsönzővel, étteremmel várja a síelőket.

  Esti...

  Még több utazás
 • Magas Tátra - Zdiar/Strednica

  A Bélai havasok (Belanské Tatry) legismertebb sícentruma, amely főképp kezdők és gyakorlók számára kínál sok kellemes lesikló pályát.

   

  Még több utazás
 • Tátralomnic – Lomnici-Nyereg

  A Magas-Tátra keleti részének legismertebb sícentruma a Lomnici csúcs lábainál. A Kőpataki tótól ülőlifttel közelíthető meg Szlovákia legmagasabban fekvő sícentruma a Lomnici Nyereg, ahol akár májusig lehet síelni. Leghosszabb lesiklópályája: 5. 500 m

  Még több utazás
 • Bachledova dolina- Jezersko

  A Bélai – Tátrával határos Szepesi-Magura keleti részén, Zdiar falu előtt jobbra vezető út végén. A Magas – Tátra közelségének köszönhetően hóbiztos, továbbá jól kezelt hóágyúzott síterep.

  Még több utazás
Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!