Találatok szűrése (0)
Szabadszavas
Ár szerint
Dátum szerint (Indulási időpontok)
Utazás módja
Programhossz
Szálláskategória
Ellátás
Lista nézet Táblázatos nézet
  • Hinterglemm városközpontjától 150 méterre,  alpesi stílusban épült apartmanház. Unterschwarzach  felvonó illetve egy gyakorló lift 100 méterre található a háztól.

  • A Saalbach központjában található Hotel Panther épülete, a sífelvonók és sípályák közelében.Jó hóviszonyok esetén a síelési lehetőség a szállodától akár 30 m-re, illetve sí iskola található a szállodától 100 m-re, sífutópálya 250 m-re.

Lista nézet Táblázatos nézet

Sípályák

Fekete pálya:

18.00 km

Piros pálya:

112.00 km

Kék pálya:

140.00 km

Szánkó pálya:

0.00 km

Sífutó pálya:

149.00 km

Sípályák hossza: 270 km
Pályák hossza: 419 km

Felvonók

Húzóliftes:
20 db
Húzólift
Ülőszékes:
21 db
Ülőszékes felvonó
Kabinos:
28 db
Kabinos felvonó
Sívonat:
28 db
Kabinos felvonó

Magasság: 830 m - 2096 m, (Szintkülönbség: 1266 m)


Távolság Budapesttől: 634 km


 

Ausztria egyik legnagyobb összefüggő síterülete:  270 km-nyi besíelhető pálya és további 30 km kezeletlen síútvonal, autó vagy busz használata nélkül. Négy településből kiindulva összesen 69 sífelvonó áll rendelkezésünkre.

Saalbach a Glemm-völgyben, az osztrák Kitzbüheli-Alpok Zell am See régiójában található. A síközpont 90 percnyi autóútra fekszik Salzburgtól.

A 4 nagyon jól kiépített, szinte mindennel felszerelt snowpark ideális mind a kezdőknek, mind a profiknak. Vasárnap kivételével minden nap a Schantelilift éjszakai pályáján este is síelhet.

A családdal érkező, nyugalmasabb pihenésre vágyó vendégeknek Leogang üdülőfalut ajánljuk, ahonnan szintén be lehet csatlakozni a sícirkuszba. Fekvésének köszönhetően itt egészen áprilisig van természetes hó. Az itteni felvonók melletti lejtők javarészt a fahatár felett terülnek el, ahol a mélyhavazásra is lehetőség van, ráadásul abszolút lavinabiztos részeken. Leogangban a kicsiket a síiskola, síóvoda és számos gyerekprogram várja az Asizt völgyállomás mellett lévő Hexenhausban.

 

Fieberbrunntól pár perces autózásra található Lindauhof parkolótól két kiskabinos lift segítségével juthatunk fel a hegyre. Ha a Streuböden liftet választjuk, akkor a parkolóhoz egy kezdőknek is ajánlható kellemes lejtésű, hosszú kék pályán juthatunk vissza a parkolókhoz. A liftek nagy része gyors és modern, egészen 2020 méteres magasságig juthatunk fel velük. A csúcsról fantasztikus kilátás nyílik a Kitzbüheli Alpok nyúlványaira. Innen indul a Reckmoos ülőlift alatti 500 méteres szintkülönbségű freeride pálya, amelyet előszeretettel látogatják a freeride szerelmesei: 2007-ben itt rendezték meg a BIG MOUNTAIN freeride világversenyt.

 A síközpontban az elmúlt években számos fejlesztés történt, elsősorban a felvonókapacitást javító új síliftek építése, a korszerű hóágyúrendszer kiépítése és a hangulatos menedékházak egyre nagyobb kínálata érdemel említést. Ma már elmondható, hogy a hóágyúknak köszönhetően minden fontosabb sípálya műhóellátást kap november végétől az egész szezonban. Így tavaszig jól karbantartott, hóbiztos pályák várják az ide érkezőket. A leghosszabb sípálya 7 km-en keresztül kanyarog a völgy felé és ezalatt több mint 1000 méteres szintkülönbséget tesz meg.

 

Après ski:

Természetesen a szánkósok sem maradnak kivilágított pálya nélkül, őket a Reitelkogelbahn kabinos viszi fel a csúcsra, ahonnan megvilágított ródlilejtőn száguldozhatnak vissza a völgybe.

Apres ski lehetőségek: Éttermek, bárok, hütték.

 Iratkozz fel Te is
hírlevelünkre!

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!
Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizze email fiókját, a hírlevél feliratkozást aktiválni kell!